not-front-rule

No Sound off ML 350 Radio

Welcome to the Mercedes-Benz Club of America Forums
Here, you'll find members en masse who can talk, guide, answer or listen to your Mercedes-Benz related questions and comments. Participation in the forums is free to Club members. If you're a guest of this site, you'll have access to our read-only discussions. Like what you see? Join the Club to get full Q&A privileges. If this is your first visit, be sure to check out our FAQ page.  To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Forum Jump

1 reply [Last post]
Member
zalsaigh's picture
Grand Island, NY
Offline
Joined: November 20th, 1991

Posts:
40

Vehicles
2004 SLK320
2004 ML350
1991 300SE
1974 280SL
1972 250C
1967 230SL

When the battery was disconnected for few days due to ML 350 (2004) engine service and then connected, the radio functions worked fine after entering the code, but there is no sound. It sounded that the radio is muted but the owner manual offer no clue how to get the sound back. It says to increase the volume from the on/off button on the top right of the system.  Is anyone encountered a similar situation? I wonder if it is a matter computer programing.

Share this
__________________

Al-Chemist
Niagara Section, NY
04 ML350
04 Crossfire/SLK
91 300SE
74 280 SL
72 250 C
67 230 SL

Member
zalsaigh's picture
Grand Island, NY
Offline
Joined: November 20th, 1991

Posts:
40

Vehicles
2004 SLK320
2004 ML350
1991 300SE
1974 280SL
1972 250C
1967 230SL
Problem Solved

The problem was solved by disconnecting and connecting the battery. Apparently, booting the computer has a direct effect of the sound of the radio.
 

__________________

Al-Chemist
Niagara Section, NY
04 ML350
04 Crossfire/SLK
91 300SE
74 280 SL
72 250 C
67 230 SL

Forum Jump

Share this